BESPLATNA FISKALNA je potpuno besplatno rješenje za obveznike Zakona o fiskalizaciji.

Nudimo jednostavnu online blagajnu koja automatski šalje račune u Poreznu upravu, pogodnu za male obrtnike/privatnike kojima se ne isplati ulagati u specijalizirana rješenja.

Sve što vam je potrebno je računalo i veza na Internet ili pametni telefon (smartphone). Blagajna radi u internetskom pregledniku (browseru) bez ikakve dodatne instalacije (osim offline verzije), stoga joj je moguće pristupiti s bilo kojeg mjesta koje ima vezu na Internet.

Ovaj besplatni paket trenutno ima sljedeće mogućnosti:

 • izdavanje, pregled i ispis računa
 • naknadno slanje
 • storniranje računa
 • administracija blagajni i operatera na blagajni
 • prijava poslovnog prostora Poreznoj upravi

RGB-toneri jamči da će osnovna funkcionalnost aplikacije (izdavanje računa i administracija operatera) ostati besplatna, bez ikakvih uvjeta prema klijentu.

Preporučeni Internet preglednik (web-browser) za korištenje aplikacije je Google Chrome ili Internet Explorer - neke verzije ostalih browsera mogu imati probleme prilikom ispisa pa dok se to ne riješi molimo koristite Google Chrome ili Internet Explorer, ili u postavkama preglednika isključite ispis pozadine.

21.08. po naputku Porezne uprave izmijenjena poruka koja se šalje prilikom fiskalizacije, na način da su potpuno uklonjeni reci oslobođeno i neoporezivo, za korisnike koji nisu u sustavu PDV-a (ne smiju biti prazni ili popunjeni nulama već ih uopće ne smije biti).

10.07. završen je prijelaz na drugi server. Svi servisi su podignuti i uredno rade na novom serveru.

01-10.07. prelazimo na drugi server. Moguća je povremena nedostupnost aplikacije. Odluka je donesena zbog konstantnih DDoS napada na server zbog čega je u nekoliko navrata bila onemogućena usluga.

06/07.04. je dodana mogućnost odabira oslobođenja PDV-a po članku 39. Zakona o PDV-u, što je bitno za određene tvrtke/obrte od javnog interesa. Odabirom te opcije se umjesto standardnog teksta (Oslobođeno PDV-a po čl.90. Zakona o PDV-u) na računu ispisuje 'Oslobođeno PDV-a po čl.39 st.1 Zakona o PDV-u'.

23/24.12. je pod porezne grupe dodana opcija posebnog postupka oporezivanja marže. Na ispisu računa su dodana zakonski propisana polja.

01.09. je aplikacija preseljena na dvostruko brže servere, kako bi se izbjeglo usko grlo kod istovremenog knjiženja od strane više klijenata/blagajni.

05/06.06. je postavljena nova verzija aplikacije. Aplikacija se više neće automatski odjaviti nakon desetak minuta nekorištenja, popravljeno je ispisivanje/sakrivanje poruke 'Nismo u sustavu PDV-a' na probnom računu, dodana oznaka valute (Kn) kod ispisa iznosa računa i poboljšana je nezavisnost o vremenskoj zoni servera koji pokreće aplikaciju.

03/04.04. uklonjen limit na dužinu naziva artikla.

30/31.03. su postavljene nove verzije, po verziji 1.2 Tehničke specifikacije koja zahtijeva OIB tvrtke izrađivača softvera prilikom prijave poslovnog prostora. Svi već prijavljeni poslovni prostori su ponovno pušteni, sa istim podacima i dodanim OIB-om trvtke RGB-toneri kao izrađivača softvera.

28/29.03. je postavljena nova produkcijska verzija, jednaka testnoj verziji od 27/28.03. Registrirani klijenti će automatski koristiti najnoviju verziju nakon sljedeće prijave u aplikaciju.

27/28.03. je postavljena nova testna verzija. Napravljen je redizajn ispisa računa - promijenjen je izgled, dodan kratki opis tvrtke/obrta, ispis vlasnika u slučaju obrta, OIB operatera je zamijenjen sa imenom i prezimenom i ispravljene su sintaktičke greške u aplikaciji.

Budući smo i mi obveznici Zakona o fiskalizaciji, u tu smo svrhu napravili jednostavnu online aplikaciju kojom fiskaliziramo naše račune.

besplatna fiskalna Dodavanje nove tvrtke/obrta nas ne košta ništa, pa smo omogućili i svima ostalima da se registriraju i koriste aplikaciju za svoje potrebe. Kako vaše potrebe nisu jednake našima, vjerujemo da ćemo na vaš zahtjev izraditi modificiranu verziju aplikacije posebno prilagođenu vašim potrebama.

Također će uskoro biti dostupni i dodatni moduli koji olakšavaju svakodnevni rad:

 • artikli i kategorije artikala
 • administracija poslovnih prostora
 • normativi
 • dnevna i mjesečna izvješća
 • statistika
 • kraj rada/zatvaranje blagajne

R.G.B.-toneri je obrt koji se bavi obnovom (reparacijom) tonera i servisiranjem printera. Nit vodilja nam je brza usluga i kvaliteta po kojoj ćete nas preporučiti dalje - ne radimo sa zamjenskim tonerima već obnavljamo isključivo originalne toner kazete.

Koristimo samo vrhunske materijale nabavljene od tvrtke Static Control, USA, i nastojimo biti u trendu sa najnovijim tehnologijama i postupcima obnove u svijetu reparacije tonera.

Printere servisiramo u najkraćem mogućem roku, jedan do dva dana, a u slučaju većeg kvara osiguravamo zamjenski printer. Našim klijentima pružamo besplatnu dijagnostiku i detektiranje kvara, a po potrebi i održavamo pisač.

Za detaljnije informacije posjetite naše web-stranice.

Aplikacija

Postavljena je produkcijska verzija:

Besplatna fiskalna

Nakon uspješne registracije nove tvrtke/obrta Vaš poslovni prostor će biti prijavljen Poreznoj upravi.

Svi izdani računi će biti automatski fiskalizirani!

Za sve informacije i eventualne poteškoće prilikom registracije ili izdavanja računa molimo obratite se na tel. 092/329-1801

Preporučeni Internet preglednik (web-browser) je Google Chrome ili Internet Explorer. Neke verzije Firefoxa potpuno blokiraju printanje, a neke verzije Opere mogu ispisivati pozadinu u boji - dok se to ne riješi molimo koristite Google Chrome ili Internet Explorer, ili u postavkama preglednika isključite ispis pozadine.

Demo verzija

Postavljena je i testna (demo) verzija, gdje možete isprobati aplikaciju:

Besplatna fiskalna Demo

Korisničko ime: test Lozinka: test123

Demo verzija je jednaka produkcijskoj, jedina razlika je u tome što se spaja na testne servere Porezne uprave.

Ako testirate registraciju nove tvrtke/obrta na testnoj verziji, uploadajte testni certifikat od Fine, jer testni server ne prihvaća prave certifikate.

VAŽNO: Demo certifikat nam je istekao i nećemo ga produživati zbog komplicirane procedure - više nam nije potreban. To znači da demo verzija neće više dohvaćati ZKI i JIR. Kako izgledaju računi sa ZKI i JIR se može vidjeti ​u pregledu računa na računima starijim od 3.12.2014. Prava verzija naravno uredno radi jer koristite vaš certifikat koji ste podigli u Fini.

e-Carina

Razvili smo i modul za elektroničku razmjenu dokumenata sa Carinskom upravom putem G2B servisa.

Modul radi autonomno i jednostavno se integrira između postojećeg korisničkog sustava s jedne, i carinskog G2B servisa s druge strane.

Zahtjev za komunikacijom se izdaje preko parametara komandne linije prilikom poziva modula, a obrađeni odgovor Carinske uprave se sprema u odgovarajuće datoteke koje zatim pročita korisnički sustav.

Kontaktirajte nas za više informacija.